Здравите деца имаат здрави навики 2016

Во рамки на проектот „Интеграција на еколошката едукација во македонскиот образовен систем“, на 18.11.2016 год. во нашето училиште со одржа работилница под мотото „Здравите деца имаат здрави навики“, во која учество земаа учениците, како и нивните родители. Целта е подигнување на свеста за значењето на здравата исхрана за правилен развој на децата.