Ликовен конкурс 2016

Ученичката Анастасија Трајковска од VII-1 одд., под менторство на наставникот по ликовно образование, Ели Чочова, освои III место на ликовниот конкурс по повод ,,13-ти ноември - Ден на градот".
Доделувањето на дипломите се одржа на 17.11.2016 во Кинотека на Македонија.