Есен во Гази Баба 2016

По повод манифестацијата "Есен во Гази Баба", одржана на 28.10.2016 година во ООУ "Григор Прличев" - Скопје, нашето ПООУ "Кирил и Методиј" - Страчинци зеде учество со литературни творби на учениците, под менторство на предметниот наставник по македонски јазик, Анета Кузмановска. Особена чест нѝ претставуваше тоа што се најдовме меѓу наградените ученици.