Хуманост 2016

Хуманоста е доблест на големите луѓе! Од децата - за децата!

Ви благодариме: Лиле Рабреновиќ, Ротари клуб, Градиме Иднина, Светлана Јосифоска, Open Fun Football, Антонија Гиговска, ОУ „Страшо Пинџур“ - Чешиново.