Среќен почеток 2016 - 1

Среќен почеток, драги ученици!

На 1-ви септември, навремено, без одложување и на голема радост на сите започна новата учебна 2016 / 2017 год. во ООУ Кирил и Методиј! Им пожелуваме успешна учебна година на сите ученици и наставници, а особено на малите првачиња, за кои овој ден беше посебен!