Среќен почеток 2016

Среќен почеток, драги ученици!

ООУ Кирил и Методиј е подготвено да ги пречека учениците на 1-ви септември. Училишното ѕвоно ќе го означи почетокот на новата учебна година во реконструирани простории. Се вложија максимални напори училиштето темелно да се исчисти за прием на учениците и за навремено отпочнување на учебната година.