За децата од поплавените места 2016

Во Skopje City Mall во недела се направи нешто убаво за дечињата од поплавените села, настан што на сите ќе им остане во најубаво сеќавање. Децата се радуваа во Имагинариумот, заедно со кловнови и аниматори, се почестија со оброк од Burger King и уживаа во анимиран филм во Cineplexx, се' со цел за миг да заборават на целата преживеана траума. Искрена благодарност до Канал 5 Телевизија за ваквиот значаен гест!