Фестивал 2016

Во периодот од 14-16 јуни, традиционално, се одржа фестивалот „Детски лирски треперења“ во детското одморалиште „Радости“ - Охрид. Ни' претставуваше особена чест и задоволство што и оваа година учествувавме на уште едно прекрасно литературно дружење, од каде понесовме прекрасни спомени.