Посета на „ДАМА-ЕЛ“ 2015 - 2

По настапот на „Голем одмор“, учениците го посетија Домот за деца со посебни потреби, Дама-Ел, во општина Кисела Вода, каде се дружеа со децата од оваа установа преку игра и песна, а најголемото изненадување го приреди Дедо Мраз, кој им ја честита Новата година и подели пакетчиња на сите дечиња.