Виртуелна мобилност „Европа зема здив“ (трета средба)

На третиот ден од виртуелната средба во рамки на Еразмус+ проектот „Европа зема здив“, учениците изработуваа дигитален постер на тема „Причини и последици од глобални еколошки закани и начини како да се спротиставиме“. Наставниците проследија едукативно предавање на тема „Одржлив развој“.