Меѓународен ден на мирот

Достојно го одбележавме Меѓународниот ден на мирот - 21 Септември и упативме порака до сите како се гради заедничка иднина. Огромна благодарност до учениците, родителите и сите вработени, а особено до градоначалникот на општина Гази Баба, г-н Борис Георгиевски, кој ги поддржува ученичките иницијативи. Ви благодариме МОФ, МЦГО, УСАИД, Фондацијата Чекор по чекор...