Онлајн средба на ученици и МОФ за мапирање приоритети во Младинска акција

Се одржа првата онлајн работилница - Мапирање на приоритети во Општина Гази Баба (Младинска акција  на три општински училишта и Младински образовен форум). Учество зедоа наши ученици од осмо и деветто одделение, со надеж дека ќе постигнуваат успеси и во овој проект како и досега.