Ден против меѓуврсничко насилство

Нашите ученици го одбележаа 24 февруари - Денот на розевата маичка, кој симболизира спротивставување на булингот меѓу младите, кое годинава е под мотото: БИДИ БЕЗБЕДЕН БИДИ ЉУБЕЗЕН, БИДИ ТИ

#pinkshirtday