Резултати од конкурс за Месецот на книгата

Месецот на книгата, беше одбележан со литературен конкурс во организација на библиотекарската секција, на кој активно се вклучија учениците со свои инспиративни лични творби. Комисијата ги избра најдобрите творби, кои може да ги погледнете на следните линкови: