Психолошкиот аспект при реализација на наставата во услови на пандемија

Психологот на нашето училиште во вестите на МТВ зборува за психолошкиот аспект при реализација на наставата во услови на пандемија, улогата на родителите и важноста на нивната креативност во прифаќање на препораките, особено за учениците од помала возраст, носење маска, миење раце, држење физичка дистанца...