ТВ-промоција на спотот на полуматурантите

Полуматурантите на ООУ „Кирил и Методиј“ со своето генерациско видео го привлекоа вниманието на јавноста. Спотот кој тие го изработија беше промовиран на утринската емисија на ТВ Алфа, со вклучување на директорката, која истакна дека оваа генерација е посебна од многу причини, но најмногу бидејќи полуматурантите успеаја да го одржат ентузијазмот, да се приспособат на новонастанатата состојба и да останат сплотени.