9-ти Мај - Ден на Европа и победа над фашизмот

По повод 9-ти Мај, Денот на Европа и победата над фашизмот, учениците од VIII и IX одделение ги одбележаа овие значајни настани со нивните изработки.

Презентациите можете да ги погледнете на следните линкови: