Ден на македонскиот јазик

Презентации, рецитали, литературни и ликовни творби, од најмали до најголеми, нашите креативни ученици, под иницијатива на своите наставници, го одбележаа 5-ти Мај, Денот на македонскиот јазик.

Повеќе информации погледнете на дадените линкови: