Избор на најдобри првоаприлски маски (I-V)

Драги дечиња,

Ви благодариме за вашето учество во online-изборот за првоаприлска маска.
Се надеваме дека успеавме да доловиме насмевки на вашите лица и веселиот дух за празникот 1-ви Април. 

Сите маски се најубави, креативни, весели, шарени, посебни!
Ова се маските со најголем број лајкови до 19 часот.