Избор на најдобри online-маски во категорија од I до V одделение

Драги ученици,

По повод 1-ви Април, Денот на шегата, Ве покануваме да изработите маска и да испратите фотографија на вашите одделенски раководители, најдоцна до утре до 13:00 часот.
Потоа, фотографиите ќе бидат објавени на нашата Facebook-страница и ќе се гласа со лајкови под фотографијата.
Во 19 часот ќе се изберат најдобрите три маски на ниво на одделенска настава, односно маските со најголем број лајкови.

Ви благодариме и ги очекуваме вашите креативни идеи.