Учество на ТВ-УЧИЛНИЦА / TV-KLASA

На 31.03.2020, со почеток во 12:30, на ТВ-УЧИЛНИЦА (на вториот програмски сервис), часови ќе одржат нашите наставници Музафера Шабани и Неџати Лимановски од ООУ „Кирил и Методиј“ - Стајковци, општина Гази Баба.