Резултати од општински натпревар по математика 2020

На 29.02.2020, нашите ученици учествуваа на општинскиот натпревар по математика, кој се одржа во ООУ „Крсте Мисирков", и ги постигнаа следниве резултати:

Александар Додевски - II место

Благојче Величковски - пофалница

Ментор: Александра Накева

Илина Коцева - пофалница 

Ментор: Емилија Георгиевска

Мелани Козарова и Михаела Јакимовска - II место

Марко Георгиев и Филип Георгиев - пофалници

Ментор: Јасмина Јездиќ

Честитки за учениците и нивните ментори!