Општински натпревар по природни науки 2020

На 15.02.2020 се одржа општински натпревар по предметот природни науки во ООУ „Наум Наумовски- Борче".
Нашите ученици, под менторство на своите наставници, ги постигнаа следниве резултати:
IV-1 одд.
Михаела Сандева - трето место
Дафина Спасовска - пофалница
Ментор: Адријана Сандева
IV-2 одд.
Лука Трајановски - пофалница
Матеа Спасовска - пофалница
Ментор: Даниела Наумовска
V-1 одд.
Јана Величковска - второ место
Стефани Павловска - пофалница
V-2 одд.
Александар Додевски - второ место
Благојче Величковски - пофалница
VI-1 одд.
Сара Јованчевска - пофалница
Ментор: Сашка Крстевски

Честитки за постигнатиот успех!