Учество на детската емисија „Голем одмор" 2019

На 16.12.2019, нашите ученици гостуваа во детската образовна емисија „Голем одмор", каде се претставија во најдобро светло преку селектиран избор од ученички иницијативи, ритмички точки, драматизација, ликовни творби, проекти, работилници, добиени награди...
Честитки за успешната промоција на нашето училиште!