Засадување семиња 2019

За време на посетата на детскиот фестивал „Златно славејче", на учениците им беа подарени еко-моливи од ПАКОМАК, кои во себе содржеа семки од растенија. Семињата денес беа посеани во соодветни садови, а учениците ќе имаат задача да го следат нивниот напредок и да се грижат за растенијата.