Есен во Гази Баба 2019

На овогодинешниот конкурс насловен „Есен во Гази Баба" учествуваа ученичките Бранка Накова и Кристина Дукоска од осмо одделение, под менторство на наставниците по македонски јазик.
Ученичките добија пофалници за учество со свои есеи и присуствуваа на манифестацијата која се одржа во ООУ „Григор Прличев".