Покана 01.11.2019

Приказната „Градиме заедничка иднина“ продолжува... Сите заедно и годинава го славиме роденденот на Општината... Премиерна изведба на драмата „Малите победници“ чиј автор и сценарист е Изабела Пан и песната за Општината „Мостови на другарство“, чиј комплетен автор е Александар Митевски, а во изведба на учениците од 11 основни училишта во Гази Баба... Ве очекуваме на 01.11.2019 со почеток во 19:00 во спортската сала на ООУ„25 Мај“ да го означиме почетокот на заедничките активности