Хепенинг 2019

Утрински активности на тимот ученици и наставници од ООУ "Кирил и Методиј", заедно со нашите партнери од Португалија, Шпанија и Полска. Посета на општина Гази Баба и прием од градоначалникот Борис Георгиевски; поделба на сертификати и благодарници и хепенинг организиран од родителите, без кои нашиот проект немаше да биде така успешен. Огромна благодарност за нашите вредни родителки и за храната која ја подготвија за оваа пригода.