Семинар по англиски јазик 2019

На 18.05.2019 се одржа семинар за професионален развој на наставниците по англиски јазик, на кој присуствуваше предметниот наставник Емилија Наумовска. 

Семинарот беше во организација на Англиски центар (English Centre) и Oxford University Press, а предавач беше Gareth Davies, професор и писател од Кардиф, Велс. 

На семинарот се одржаа 3 работилници: Motivation to Motivate, The Creative Classroom, The 4 Cs to Success. 

Англискиот центар презентираше нови наслови и изданија на учебници и англиска литература.