Државен натпревар по природни науки 2019

На 11.05.2019 год. на Природно - математичкиот факултет во Скопје се одржа државен натпревар по природни науки на кој учествуваа ученици и од нашето училиште и ги постигнаа следните резултати:

Ментор: Александра Накева
- Александар Додевски (IV-2) - III место

Ментор: Емилија Георгиевска
- Илина Коцева (IV-1) - пофалница

Честитки за учениците и менторите!