Ролеријада 2019

На 17.04.2019 година се одржа спортскиот настан Ролеријада 2019, на кој нашата ученичка Ивана Василева (VIII-1) освои второ место на ниво на град Скопје, во рамки на натпреварот за основни училишта. 
Настанот беше во организација на ДКЦ „Карпош“.