Посета на МНТ 2019

На 18.03.2019, учениците од VII-1 и VII-2 ја проследија претставата "Силјан штркот" во МНТ, со цел да стекнат навика за културен однос кон опкружувањето и навика и љубов кон уметноста, воопшто.