Новогодишен базар 2018

На 25.12.2018, по повод новогодишните празници и во рамки на проектот "Млади претприемачи" од програмата Еразмус+, се одржа Новогодишен базар на кој учество зедоа учениците од I до IX одделение. Учениците продаваа рачно изработени новогодишни декоративни предмети, украси и колачи.