Проект "Градиме заедничка иднина" 2018

На 03.11.2018 година, по повод Денот на општината, наставници, ученици и родители од централното и подрачното училиште учествуваа во завршната активност од проектот "Градиме заедничка иднина".

Од училиштето во Стајковци учество зедоа 12 ученика и 20 ученици од ПОУ во Страчинци (од IV до IX одделение).

Вклучени беа голем број ученици од сите основни училишта во општина Гази Баба, кои неуморно работеа 6 месеци на овој проект, а нивните заеднички активности беа презентирани преку пригодна програма.