Полуматуранти - генерација 2009-2018

На 07.06.2018 година, учениците од IX одделение од нашето училиште ја прославија својата полуматура во ресторанот Рагуза во Скопје, заедно со своите класни раководители и со останатиот наставнички колегиум, додека учениците од IX одделение од подрачното училиште во Страчинци ја прославија полуматурата во ресторан Калабрија.

ООУ „Кирил и Методиј“ - Стајковци им посакува многу успех на сите полуматуранти во нивното понатамошно образование!