Републички натпревар по физика 2018

На 19.05.2018 година, во ПСУ „Јахја Кемал“ - Скопје се одржа 42-от републички натпревар по физика за основни училишта, на кој ученичката Деспина Стојановска освои III награда.

Честитки за ученичката и нејзиниот ментор, Јасмина Јездиќ!