Светски ден на културното наследство 2018

18.04.2018 - Одбележан Светскиот ден на културно наследство во организација на Цивика Mобилитас (Civica Mobilitas). Нашите ученици од IX одделение и членовите на ансамблот „Скопје“ беа гости на овој настан во Сули Ан.