Потпорен ѕид во ПООУ „Кирил и Методиј“ - Страчинци 2018

На 04.04.2018 година во подрачното училиште во Страчинци се одржа промотивен настан - пуштање во употреба на потпорен ѕид - овозможено со донација на Сојузот на Ротари клубови на Република Македонија.