Доделување дипломи 2017

Свечено врачување на дипломите на вработениот кадар од ООУ Кирил и Методиј од страна на предавачите од Biola University - Калифорнија и Crossroads Centre по успешно реализираниот курс за усовршување на вештините на конверзација и интеракција на англиски јазик.