Ифтар вечера 2017

На 23.06.2017 година се реализираше уште една од планираните активности. Прошетка низ центарот на главниот град, запознавање на предавачите со убавините и културните знаменитости на Скопје, Старата чаршија и ифтар вечера, на која што присуствуваа директорката, вработените од централното и подрачното училиште и гостите од Biola University и Crossroads Centre, Andy Spradley.