Меморијални спортски игри 2016

Во чест на нашиот драг ученик Иван Илиев, оваа година за првпат се организираа Меморијални спортски игри, за што своја поддршка дадоа семејството на Иван и општина Гази Баба. Меморијалните игри ќе се организираат традиционално секоја година.