Резултати од онлајн регионален натпревар по математика

Александар Додевски (V-2) - III награда  

Наставник: Александра Накева

Мелани Козарова (VI-2) - II награда

Наставник: Јасмина Јездиќ

Честитки за учениците и нивните ментори, со желби и за понатамошни успеси!