Новогодишен училишен базар 2019

Новогодишен базар во ООУ „Кирил и Методиј", организиран од Советот на родители

Во подрачното училиште во Страчинци на 24.12.2019 со почеток во 11:00 часот, а во централното училиште во Стајковци на 25.12.2019 со почеток во 17:30 часот.

Ве очекуваме!